10 APRIL VOORRIJDEN LEK EN LINGETOCHT

Zondag rijden wij als club de 75 km route van de Lek en Lingetocht voor. De Lek en Lingetocht is een vrije NTFU toertocht die op zaterdag 16 april door WTC-Cothen wordt georganiseerd.

Het is een goede gewoonte om de route een week van tevoren nog eens helemaal te rijden om zo te controleren of er geen wegen zijn afgesloten of dat er geen andere onverwachte hindernissen zijn.

Er is wel een klein verschil. In tegenstelling tot de route van 16 april
varen we komende zondag eerst over naar Beusichem omdat de pont bij Wijk bij Duurstede pas om 9:00 uur in de vaart komt. Dat is net te laat als wij om 8:30 uur bij de molen van Cothen vertrekken.

De koffiestop is wel dezelfde als die is opgenomen in de route van 16 april, namelijk bij de La Place bij de A2 afrit naar Geldermalsen. Eén kleine tegenvaller is, dat La Place deze keer GEEN actie heeft waarbij de koffie met gebak slechts €1,- kost. Maar dat mag de pret niet drukken natuurlijk.

Ook a.s. zondag vertrekken we weer om 8.30 uur vanaf de molen maar niet voordat we op de foto zijn gegaan voor Het Wijksnieuws.nl ter promotie van onze vereniging, de Lek en Lingetocht en ons jubileum.

Maar ondanks dat zijn ook zondag introducés natuurlijk van harte welkom om mee te rijden.

Graag tot zondag