30 OKTOBER DE SOEPTOER (SEIZOENAFSLUITING)

Nog één clubrit te gaan en het seizoen 2022 zit er weer op. Net als andere jaren sluiten we ook dit jaar traditioneel af met de Soeptoer.

De naam is ontleend aan het feit dat er na een korte rit, in een gezellig samenzijn, onder genot van koffie, een borrel, een broodje en de traditionele erwtensoep en dat allemaal met zoveel mogelijk leden. De ervaringen en sterke verhalen van het afgelopen seizoen worden gedeeld en ook wordt er alweer vooruit gekeken naar het komende seizoen.

Bijzonder dit jaar is dat we dit, dit jaar samen doen met de mannen en vrouwen van Fietsclub Fortissimo in de hoop hun over te halen volgend seizoen lid te worden van WTC-Cothen.

De rit is slechts ca. 45 kilometer lang en wordt verreden in een tempo dat voor iedereen bij te houden is. Het vertrek is bij uitzondering pas om 9:30 uur.

Let op! Het is dan ondertussen wintertijd want die is deze nacht ingegaan!

Zoals altijd wordt er ook zondag verzameld bij de molen van Cothen. Leden die niet mee kunnen of willen fietsen maar wel graag bij de seizoen afsluiting willen zijn, zijn van harte uitgenodigd vanaf 11:30 uur in sporthal De Rijnsloot van Cothen.

De kledingcommissie heeft georganiseerd dat er een kledingset aanwezig is zodat er gepast kan worden voor de nieuwe clubkleding voor de het volgende seizoen. Wij hopen dan bij aanvang van het nieuwe seizoen weer allemaal in een prachtig nieuw tenue en aan de start te kunnen verschijnen.

In tegenstelling tot onze andere clubritten is deze tocht alleen voor leden en de genodigden van Fietsclub Fortissimo.

Dus speciaal aan hun, graag tot zondag.