7 OKTOBER RONDJE LAGE VUURSCHE

Zondag rijdt Jeroen’s zijn Lage Vuursche tocht voor. Ieder jaar slaagt Jeroen erin om zijn tocht weer net even anders te rijden als de voorgaande jaren.

Dit jaar rijden we via Woudenberg naar De Treek en van daar via Soestduinen, Soest naar Baarn. Over prachtige wegen door de bossen rond paleis Soestdijk en Drakensteyn komen we uiteindelijk in Lage Vuursche uit. Waarschijnlijk wordt hier ook gestopt voor een kopje koffie.

Na de koffie gaat het richting Maartensdijk en Groenekan. Via de Bilt en Bunnik komen we weer terug in het Kromme Rijngebied. Na Odijk rijden we terug naar Cothen. Of dit via de provinciale weg gaat of over de Langbroeker wetering is nu nog een verrassing.

Maar als Jeroen zijn pet (helm) net even anders staat kan het maar zo zijn dat we dit rondje deze keer in tegengestelde richting rijden. Kortom een rondje met Jeroen heeft altijd een verassing in huis. Maar welke kant we ook uit rijden deze tocht zal ongeveer 90km lang zijn.

Op papier is dit al een prachtige rit, als het weer nog een beetje mee zit wordt het weer een prachtig rondje. We starten om 8:30 uur vanaf de molen in Cothen. De gemiddelde snelheid ligt zo rond de 27 a28 km per uur maar als het nodig is om de groep bij elkaar te houden wordt de snelheid aangepast. Ook als je geen lid bent ben je altijd van harte welkom om eens vrijblijvend mee te fietsen.

Graag tot zondag