13 OKTOBER DE VERRASSINGSTOCHT

De naam die zegt het al, waar we naar toe gaan is voor bijna iedereen een verrassing.

Ook zondag wordt er voorgereden door dezelfde voorrijder als twee weken geleden. Toen viel de tocht naar Drie, onverwacht, vanwege het slechte weer in het water. Dus zondag rijden we alsnog met WimWim.

Behalve WimWim en voorrijder Jos weet dus niemand waar we naar toe gaan. Zelf heb ik de hoop, hoewel het nu niet meer vers is natuurlijk, dat we alsnog dat stuk appelgebak in Drie gaan ophalen. Dat zal haast wel niet want de tocht van zondag zal ca. 80 km lang zijn, daarmee haal je op en neer naar Drie net niet. Maar we laten ons verrassen.

Ook nieuwsgierig waar WimWim en Jos ons zondag naartoe brengen? Rijdt gerust met ons mee. We vertrekken om 8.30 uur vanaf de molen in Cothen.

Het tempo zal ca. 27 kmh bedragen maar gaat het te snel dan schakelen we natuurlijk een tandje terug. Bij WTC-Cothen geldt altijd:

“samen uit, samen thuis”.