17 SEPTEMBER MOLEN-VUURSCHE-MOLEN

Voor zondag staat er weer een nieuwe tocht op de kalender, “Molen-Vuursche-Molen”. Een tocht met zijn verste punt in Lage-Vuursche waar we de koffie/thee/cola/wat al niet meer stop zullen houden.

Heen gaan we met een ommetje via het Cothense voorland naar de Amerongseberg waar we vanaf de makkelijke kant de UHR oversteken. We vervolgen de route in noord/westelijke richting met aan onze linker kant meest bos en aan de rechterkant prachtige landerijen.

Via Overberg, Woudenberg en Soeterberg (het lijkt wel een berg etappe) rijden we naar Lage-Vuursche waar we neer zullen strijken op één van vele terrassen voor een wel verdiende consumptie.

Na de koffiestop gaat de route verder langs onder andere Bilthoven, andere kant Soesterberg, Austerlitz, en Driebergen terug naar Cothen.

Eénmaal terug in Cothen kunnen we dan weer 85 km bijtellen op onze Strava accounts of welk ander lijstje dan ook.

  • Groep-1, vertrek 8.30 uur, vanaf de molen, voorrijder Jeroen.
  • Groep-2, vertrek 9.30 uur, vanaf de sporthal, voorrijder Gerard.

Als je het leuk lijkt om eens met ons mee te rijden sluit gerust bij ons aan op één van de twee locaties en rij een rondje mee. Maar wees gewaarschuwd, voor je het weet ben je net zo enthousiast als wij en rij je iedere week met ons mee 😉.