4 OKTOBER RONDJE SOESTDIJK

Het is oktober, de laatste maand van dit rare seizoen op de racefiets. We gaan de kilometers nu serieus afbouwen. Na de 100+ tochten van de afgelopen weken staat er voor zondag en tocht van 70 km op de kalender.

Een tocht met een koninklijk tintje. Want we rijden namelijk naar paleis Soestdijk. Hoe en we daar komen is nog een verrassing maar het wordt vast en zeker weer een mooie tocht.

Ook de koffiestop is een verrassing. Door dat de tochten korter worden wordt het moeilijker om nog ergens halverwege koffie te drinken om de eenvoudige reden dat de restaurants dan nog niet open zijn. Maar wellicht dat er dicht bij huis nog een bakkie in zit.
Lijkt het je leuk om zo tegen het einde van het seizoen eens kennis met ons te maken en een rondje mee te rijden dan mag dat altijd. Wie weet ben jij dan volgend seizoen ook wel lid van deze vereniging.

Zondag starten we weer gewoon om 8.30 uur en we vertrekken als altijd vanaf de Dorpstraat bij de molen . De route is dus ca. 70 km en de gemiddelde snelheid zal ca. 27 a 28 kmh zijn maar gaat je dit te snel dan doen we het gewoon iets rustiger aan.

Graag tot zondag