27 SEPTEMBER RONDJE DRIE

Vorig jaar viel deze tocht in het water en kon die helaas vanwege het slechte weer niet door gaan. Maar aanstaande zondag rijden we voor de derde keer “rondje Drie”.

Drie is een buurtschap met amper 100 inwoners op de Veluwe ergens tussen Putten en Ermelo. Tot aan deze tocht had niemand binnen onze vereniging hier ooit van gehoord. Maar vanaf de eerste keer dat deze tocht werd gereden is die befaamd onder onze leden.

De tocht kwam dit jaar in ene op losse schroeven te staan doordat Jos, voorrijder van deze mooie tocht zit in de lappenmand zit. Als dan ook nog zijn befaamde Wim-Wim navigatie verstek moet laten vanwege Corona preventie hangt het doorgaan in ene aan een zijden draadje.

Groepsfoto bij restaurant Boshuis in Drie

Maar deze bosrijke tocht is te mooi om voorbij te laten gaan. Al is het maar vanwege de hilarisch grote stukken appelgebak bij de koffiestop plaats Boshuis Drie. Gelukkig heeft Harm zich bereidt getoond om de tocht voor dit jaar te ‘adopteren’ zodat we zondag gewoon zoals gepland naar Drie rijden. Harm alvast bedankt en Jos beterschap.

Ben je nieuwsgierig geworden of ben je benieuwd naar het hilarische stuk appelgebak? Rij gerust met ons mee. Deze tocht is 110 km lang, we rijden met een gemiddelde snelheid van ca. 27 a 28 kmh maar als dit je te snel gaat, dan schakelen we een tandje terug.

Het betreft een 100km tocht dus vertrekken we weer om 8.00 uur vanaf de molen. Alleen als het heel slecht weer is wordt er niet gereden.

“Samen uit, samen thuis”